Производител: NOVA LUCE
Код на продуктот: 9030641 Celling Light 35W Led 3000К 2198LM VALENTIN NOVA LUCE

ID: 9030641

Достапност: за 5-10 дена
18.100,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
  • free-shipping

    над 1000 денари

  • Email

    info@elektronabava.mk

  • Phone

    02/2460-360

9030641 Celling Light 35W Led 3000К 2198LM Brass Gold VALENTIN NOVA LUCE