Код на продуктот: 1100005

ID: 1100005 conductor HO7V-K (P/F) 1H4

Достапност: На залиха
27,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
  • free-shipping

    над 1000 денари

  • Email

    info@elektronabava.mk

  • Phone

    02/2460-360

1100005 проводник HO7V-K (P/F) 1H4