Код на продуктот: 1100534

ID: 1100534 кабел гумен GN 50 3X2.5

Достапност: На залиха
123,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
  • free-shipping

    над 1000 денари

  • Email

    info@elektronabava.mk

  • Phone

    02/2460-360

1100534 кабел гумен GN 50 3X2.5