910621 Висечка светилка 41W ЛЕД 3000К 2693Лм мат бела VETRO NOVA LUCE

Производител: NOVA LUCE
Код на продуктот: 910621 Pendant Light 41W Led 3000К 2693Лм White VETRO NOVA LUCE
Достапност: за 5-10 дена
10.980,00 ден.