2205601 АВТОМАТСКИ ОСИГУРУВАЧ 10А 1П Б HN/HN-HX MCB 195019

Производител: EATON
Код на продуктот: 2205601
Достапност: На залиха
140,00 ден.

Количина

Овој продукт има минимална количина од 10