2205604 АВТОМАТСКИ ОСИГУРУВАЧ 20А 1П HN/HN-HX MCB 195022 ЕАТОН

Производител: EATON
Код на продуктот: 2205604
Достапност: На залиха
140,00 ден.

Количина

Овој продукт има минимална количина од 10