61216 ВЕДМА ВИСЕЧКА СВЕТИЛКА 6ХЕ27 БЕЛА/ДРВО

Производител: LUXERA LIGHTING
Код на продуктот: 61216 VEDMA PENDANT LAMP 6XE27 WHITE/LIGHT WOOD
Достапност: На залиха
4.400,00 ден.