ПРИКЛУЧНИЦА КОМПЈУТЕРСКА 2 X РЈ45 КАТ5 БЕЗ РАМКА Ø60 МИКРО НОВ 316509

Код на продуктот: 2321228
Достапност: за 5-10 дена
773,00 ден.