46302 ФАМОСА 1ХЕ27/40W,МАТ ЦРНО/БЕЛО/АНТ. висечка светилка

Производител: LUXERA LIGHTING
Код на продуктот: 3546302
Достапност: На залиха
2.086,00 ден.