Код на продуктот: 2137353

ID: SL2MNM42D3C3A

Достапност: На залиха
1.705,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
  • free-shipping

    над 1000 денари

  • Email

    info@elektronabava.mk

  • Phone

    02/2460-360

ПАНИЧНА СВЕТИЛКА  SL20 MNM IP42 100lm 3H SL2MNM42D3C3A EATON