Код на продуктот: 4122042

ID: перфориран пластичен канал 25X60 KKC 2560

Достапност: На залиха
98,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
  • free-shipping

    над 1000 денари

  • Email

    info@elektronabava.mk

  • Phone

    02/2460-360

4122042 перфориран пластичен канал 25X60  KKC 2560  551012