Код на продуктот: 4122087

ID: перфориран пластичен канал 120X60 KKC 1206

Достапност: На залиха
307,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
  • free-shipping

    над 1000 денари

  • Email

    info@elektronabava.mk

  • Phone

    02/2460-360

4122087 перфориран пластичен канал 120X60  KKC 1206  551023