Код на продуктот: 2331911

ID: 2331911 ИЗОЛИР ТРАКА 19mmx20m TEMFLEKS 1300E 3M

Достапност: На залиха
45,00 ден.

Количина

Icon Постави прашање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
  • free-shipping

    над 1000 денари

  • Email

    info@elektronabava.mk

  • Phone

    02/2460-360

2331911 ИЗОЛИР ТРАКА 19mmx20m TEMFLEKS 1300E 3M