Код на продуктот: 1110461

ID: 1110461 electrical paper tape 48MM H 33M

Достапност: На залиха
ПОБАРАЈ ЦЕНА

Количина

Icon Постави прашање
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
  • free-shipping

    над 1000 денари

  • Email

    info@elektronabava.mk

  • Phone

    02/2460-360

1110461 хартиена лента 48MM H 33M