2206629 моторна склопка Z-MS-4/3 248409 EATON
2206629 моторна склопка Z-MS-4/3 248409 EATON..
2206630 моторна склопка Z-MS-6,3/3 248410 EATON
2206630 моторна склопка Z-MS-6,3/3 248410 EATON..
2206631 моторна склпока Z-MS-10/3 248411 EATON
2206631 моторна склпока Z-MS-10/3 248411 EATON..
2223294 моторна склопка PKZM01-0,63 278478 EATON
2223294 моторна склопка PKZM01-0,63 278478 EATON..
2223296 склопка моторна PKZM01-1,6 278480 EATON
2223296 склопка моторна PKZM01-1,6 278480 EATON..
2223379 склопка моторна PKZMO-16  46938 EATON
2223379 склопка моторна PKZMO-16  46938 EATON..
2223834 СТАРТЕР КОМПАКТ MSC-D-10-M17(230V50HZ) 101045 EATON
2223834 СТАРТЕР КОМПАКТ MSC-D-10-M17(230V50HZ) 101045 EATON..
КУЌИШТЕ ЗА СКЛОПКА CI-PKZ01 281403 EATON
КУЌИШТЕ ЗА СКЛОПКА CI-PKZ01 281403 EATON..
ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА PKZM - NHI-E-11-PKZ0 82882 EATON
ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА PKZM - NHI-E-11-PKZ0 82882 EATON1NO, 1NC..
ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА PKZM - NHI11-PKZ0 72896 EATON
ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА PKZM - NHI11-PKZ0 72896 EATON1NO, 1NC..
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM0-20 46988 EATON
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM0-20 46988 EATONIr[A] = 16-20, Pmax[kW] = 9,0..
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM01-1 278479 EATON
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM01-1 278479 EATONIr[A] = 0,63-1, Pmax[kW] = 0,25..
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM01-2,5 278481 EATON
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM01-2,5 278481 EATONIr[A] = 1,6-2,5, Pmax[kW] = 0,75 ..
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM01-4 278482 EATON
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM01-4 278482 EATONIr[A] = 2,5-4, Pmax[kW] = 1,50..
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM01-6,3 278483 EATON
СКЛОПКА МОТОРНА PKZM01-6,3 278483 EATONIr[A] = 4-6,3, Pmax[kW] = 2,20..
СКЛОПКА МОТОРНА PKZMO-1 72734 EATON
СКЛОПКА МОТОРНА PKZMO-1 72734 EATON..
Прикажани 1 до 16 од 22 (2 страни)